Stichting Marathon Noord Covid-19 update

Beste duivensport vrienden en vriendinnen,

De laatste weken wordt de wereld, dus ook Nederland geconfronteerd met het coronavirus. De Nederlandse overheid heeft samen met het RIVM maatregelen vastgesteld waar wij met elkaar aan moeten voldoen. Dit hebben ze niet voor niets gedaan aangezien de volksgezondheid van alle Nederlanders het meest belangrijke is bij deze pandemie. Eén van de vele regels is dat er tot 1 juni geen grote evenementen mogen worden georganiseerd. Verder zijn horeca en scholen en diverse winkels gesloten tot 28 april.

Als duivenliefhebbers hebben wij hier ook mee te maken. Hoe het seizoen gaat verlopen is voor iedereen nog een vraag. Maar hoogst waarschijnlijk wordt de competitie voor Marathon Noord in 2020 niet vervlogen. Het is niet anders, er zijn op dit moment belangrijkere zaken dan het duivenseizoen, al is het wel een vervelende situatie. Maar de gezondheid voor ons allen is nu belangrijker. Er zijn nu al veel te veel slachtoffers gevallen. We wensen u in deze moeilijke tijd veel gezondheid en sterkte toe voor u zelf en uw naasten.
 
P.S. wilt u volgend seizoen meedoen met onze jaarlingen race dan moet u zich toch inschrijven in 2020 als deelnemer van Marathon Noord. U krijgt dan op korte termijn 4 ringen thuis gestuurd. Er wordt dan als de competitie vervalt begin juni € 10.- automatisch van uw rekening afgeschreven. De inschrijving voor de competitie en attractiepoules vervallen dan voor 2020 en zal niet worden afgeschreven van uw rekening.
 
Met vriendelijke groet,
Marathon Noord

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *